Компании

ecoУК ЕСО-Company
Раководител:
Нада Јованова

 

tnt

УК Tim Net Trade
Раководител:
Маја Талеска

gtcУК Gold Time Company
Раководител:
Каролина Манаскова

andiamo
УК “АНДИАМО ТРАВЕЛ”
раководител:
Радмила Андовска

dionis

 


УК “DIONIS WINERY”
Раководител: 
Снежа Петрушева

 

maktrend

 

УК „МАК ТРЕНД“
Раководител: 
Ирена Станчева

 

teks

УК „ ЈТ ТЕКС “ ДОО
Rаководител: 
проф. Елица Илиевска

За ОСУ „Јовче Тесличков“

ОСУ „Јовче Тесличков“ – Велес егзистира од 1956/57 година во склоп на гимназијата Кочо Рацин а од 01.09.1960 година е самостојно економско училиште. Покрај другите средни училишта во градот Велес успешно работи извршувајки ја својата воспитно-образовна дејност со децении.

Контакт информации

Улица: Кукушка бр. 37, 1400 Велес, Македонија
Телефон: +389 43 231 098
Факс: +389 43 231 098
Е-пошта: [email protected]

JSN Solid is designed by JoomlaShine.com