Драмска претстава „Чорбаџи Теодос“ по повод патрониот празник

Објавено во ПАТРОН
Среда, 28 Октомври 2015 09:02
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

По повод патрониот празник на ден 28.10.2015 год  во салата Бели Мугри беше изведена драмска претстава „Чорбаџи Теодос“ со која учениците-актери достојно го претставија училиштето. Честитки!

 

Прочитано 1365 пати Последен пат изменето на Среда, 11 Ноември 2015 09:14

ПРЕБАРУВАЧ

СТАТИСТИКА

Имаме присутни 167 гости и нема членови

За ОСУ „Јовче Тесличков“

ОСУ „Јовче Тесличков“ – Велес егзистира од 1956/57 година во склоп на гимназијата Кочо Рацин а од 01.09.1960 година е самостојно економско училиште. Покрај другите средни училишта во градот Велес успешно работи извршувајки ја својата воспитно-образовна дејност со децении.

Контакт информации

Улица: Кукушка бр. 37, 1400 Велес, Македонија
Телефон: +389 43 231 098
Факс: +389 43 231 098
Е-пошта: [email protected]

JSN Solid is designed by JoomlaShine.com