ИЗВЕСТУВАЊЕ

Објавено во НОВОСТИ
Четврток, 26 Март 2020 19:53
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

 

И З В Е С Т У В А Њ Е 

Согласно заклучоците на Општинскиот штаб за заштита и спасување на Општина Велес се прекинуваат дежурствата во училиштето односно се ослободуваат вработените кои ротираа на работните места. За сите потребни информации во врска со издавање на потврди, спроведување на учење од далечина (он-лајн), како и сите други потребни податоци и информации во врска со работењето на училиштето треба да се обратите односно како следи:


Лице за контакт: Оливера Коцевска

Отворен телефон за контакт: 078-458-654,  076-359-060

E-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб страна: http://www.jovcheteslichkov.edu.mk

Facebook: Осу Јовче Тесличков Велес

Директор: Оливера Коцевска

 

Прочитано 707 пати Последен пат изменето на Четврток, 26 Март 2020 20:15

ПРЕБАРУВАЧ

СТАТИСТИКА

Имаме присутни 157 гости и нема членови

За ОСУ „Јовче Тесличков“

ОСУ „Јовче Тесличков“ – Велес егзистира од 1956/57 година во склоп на гимназијата Кочо Рацин а од 01.09.1960 година е самостојно економско училиште. Покрај другите средни училишта во градот Велес успешно работи извршувајки ја својата воспитно-образовна дејност со децении.

Контакт информации

Улица: Кукушка бр. 37, 1400 Велес, Македонија
Телефон: +389 43 231 098
Факс: +389 43 231 098
Е-пошта: [email protected]

JSN Solid is designed by JoomlaShine.com