Лидер

Објавено во НОВОСТИ
Петок, 13 Декември 2019 15:41
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

На 10.12.2019 во СЕПУГС,,Васил Антевски -Дрен"Скопје,се одржа натпревар,,Лидер на струка 2019,,на државно ниво.Ученичката Тина Божинова го освои првото место и е лидер на струка образовен профил Деловен секретар под менторство на проф.Тодорка Маџарова.Учениците Натали Димонова, Алма Исљамовска, Кристијан Пановски и Магдалена Ѓорѓиева земаа учество и постигнаа солидни резултати.Честитки за Тина Божинова и за останатите ученици и нивните ментори!

Прочитано 1060 пати Последен пат изменето на Петок, 13 Декември 2019 15:48

Галерија

ПРЕБАРУВАЧ

СТАТИСТИКА

Имаме присутни 179 гости и нема членови

За ОСУ „Јовче Тесличков“

ОСУ „Јовче Тесличков“ – Велес егзистира од 1956/57 година во склоп на гимназијата Кочо Рацин а од 01.09.1960 година е самостојно економско училиште. Покрај другите средни училишта во градот Велес успешно работи извршувајки ја својата воспитно-образовна дејност со децении.

Контакт информации

Улица: Кукушка бр. 37, 1400 Велес, Македонија
Телефон: +389 43 231 098
Факс: +389 43 231 098
Е-пошта: [email protected]

JSN Solid is designed by JoomlaShine.com